Argos Engineering 13-jarig bestaan gevierd met personeel

Argos Engineering 13-jarig bestaan gevierd met personeel

Argos Engineering en Nauplius Workboats mochten 12 december met trots terugkijken op 13 jaar in het gebied van maritieme engineering en scheepsbouw met toewijding en innovatie. Het heeft jaren van hard werken, een goed team, gerenommeerde klanten en een proactief management gekost om het succes van 13 fantastische jaren te creëren.

Prestaties geven ons altijd dat goede gevoel, maar het wordt groter wanneer we de prestatie vieren. Vandaag de mijlpaal van 13 jaar in deze reis gemarkeerd met custom-cupcakes. Nauplius Workboats en Argos Engineering zijn beide volhardend en consistent, een eigenschap die we organisatiebreed terugvinden in de medewerkers, die de 80 cupcakes schoon op hebben gegeten, voordat het reguliere werk weer verder kon.

Vanuit ons een proost op al die jaren, met ladingen enthousiasme om deze beleving nog zoveel verder te dragen.

Gerrit Knol en Jaap van den Hul – Kuijten